Dimarts, 31 de maig de 2016 21:49 h


Saura destaca l'esforç pressupostari d'Interior en la inauguració del parc de Bombers de Cassà de la Selva Un jove és apunyalat en una baralla multitudinària a Empuriabrava
publicitat

Laporta demana el 'sí' a la independència en un acte a Sant Esteve d'en Bas

El president del FC Barcelona va aconseguir aplegar prop de 200 persones a la plaça del poble
Joan Laporta durant el discurs que ha pronunciat a Sant Esteve d'en Bas (Garrotxa) per demanar el sí a la independència de Catalunya © ACN

Lourdes Casademont - ACN - Sant Esteve d'en Bas doble fletxa Garrotxa doble fletxa Dissabte, 27.2.2010. 05:00 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, va visitar ahir al vespre Sant Esteve d'en Bas (Garrotxa) per donar suport a l'acte organitzat per Omnium Cultural per demanar el sí a la consulta independentista que se celebrarà demà diumenge. 'El sí és un pas previ per aconseguir que Catalunya sigui reconeguda com a un estat de ple dret a nivell internacional i perquè els catalans existim amb normalitat al món' va afirmar el president del club durant el discurs que ha pronunciat davant unes 200 persones. L'acte es va celebrar a la plaça major de la localitat durant una jornada festiva amb gegants, percussionistes i música en directe.

Àudios
Joan Laporta demana el sí a la sobirania de Catalunya (MP3, 55'')

Escolta audio
etiqueta consultes, independència, Joan Laporta, Sant Esteve den Bas,
El president del F.C. Barcelona va subratllar la importància d'aquestes consultes a Catalunya perquè permeten 'despertar la consciència nacional' i 'remoure les consciències'. 'Portem molt de temps narcotitzats i ja és hora que despertem', va dir Laporta, alhora que va defensar que cal fer-ho des del civisme i el respecte.

Durant el seu discurs, va reivindicar un estat propi de Catalunya per poder ser reconeguts de ple dret davant la comunitat internacional i sobretot per poder prosperar amb unes polítiques pròpies que permetin gestionar els propis recursos. 'És incontestable que amb un estat català que defensi els seus interessos tindrem millors hospitals, escoles, carreteres i millorarà el benestar dels catalans'. També es va referir a la lluita per la defensa dels drets de Catalunya com 'la més romàntica a la que pot aspirar un poble', tot dient que el poble català ja ha fet tots els mèrits per lluitar per la llibertat.

La jornada per al sí va començar a dos quarts de vuit del vespre i va comptar amb unes 200 persones de públic, entre els quals hi havia molts seguidors del Barça. Geganters, percussionistes, sardanistes i la música del cantautor Jordi Batista han amenitzat l'acte, que ha comptat amb els parlaments del president d'Òmnium Garrotxa, Jordi Ferrer, l'historiador Jordi Bilbeny, i Elisenda Paluzié de Sobirania i Progrés, entre d'altres.

Sant Esteve d'en Bas (Garrotxa) és un dels 28 municipis gironins que aquest diumenge celebraran el referèndum per a la independència.

lectures 9309 lecturescomments powered by Disqus
publicitat

publicitat
publicitat
Opinió

publicitat

Llegir més
publicitat


Les notícies més llegidesenquestes
Consideres oportú fer un concert de campanes de 45 minuts aquesta nit a Girona?


35%65%
Vots 122 vots   Comentaris 0


Agenda cultural
Tots els actes     Enviar un acte

Els actes mostrats correponen a l'Agenda Cultural de la Generalitat de Catalunya. Quan enviïs un acte, s'enviarà al servei de l'agenda cultural per la seva validació.
publicitat
etiquetespublicitat


publicitatrss

facebook

twitter

© AraGirona, 2016
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone