Dijous, 26 de maig de 2016 14:28 h


L'incendi al Servei Municipal d'Ocupació obliga a tancar les portes fins demà Ajuntament i col·lectius d'immigrants de Salt demanaran a Justícia que sigui implacable amb els reincidents
publicitat

Girona promocionarà els productes catalans a la nova fira 'De Tot Cat'

La fira mercat pretén conscienciar a empresaris i consumidors del potencial mercat dels productes etiquetats en català
d’esquerra a dreta: David Mascort, Anna Pagans i Miquel Poch © AG

ARAGIRONA.CAT - Girona doble fletxa Gironès doble fletxa Dimarts, 2.3.2010. 05:00 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional
carregant Carregant

L’Alcaldessa de Girona, Sra. Anna Pagans, el director dels Serveis Territorials d'Innovació, Universitats i Empresa a Girona, Sr. David Mascort, i el tinent d’alcalde de Relacions Ciutadanes i Joventut, Sr. Miquel Poch, van presentar ahir al matí la fira mercat “De Tot Cat” que tindrà lloc al Palau de Fires de Girona del 4 al 6 de juny del 2010, i que es centrarà en la dinamització del consum de productes i serveis en llengua catalana.

etiqueta de tot cat, fira, Girona, presentació
L'alcaldessa de Girona, Anna Pagans, va destacar la importància de conscienciar a empresa i consumidors per contribuir a una bona difusió en l’ús de la llengua en els productes de gran consum. D’altra banda el director dels Serveis Territorials va manifestar la singularitat de la iniciativa en el territori català, que segons Miquel Poch, tinent d’alcalde de Participació Ciutadana i Joventut, s’està exposant a les empreses i institucions per sumar el màxim de col·laboracions.
 
Sobre “De Tot Cat”
 
En un context d’interès creixent d’una part de la ciutadania per conèixer empreses sensibles a l’ús de la llengua catalana, així com el compromís adquirit per moltes d’elles incorporant el català als seus productes i serveis, neix la fira mercat “De Tot Cat”. La fira mercat “De Tot Cat” pretén donar a conèixer i fomentar l’ús de la llengua catalana en l’àmbit empresarial, així com escolars, consumidors finals i institucions públiques. De caràcter multisectorial, la fira farà visible els productes que es poden consumir etiquetats en llengua catalana.

lectures 28640 lecturescomments powered by Disqus
publicitat

publicitat
publicitat
publicitat

Llegir més
publicitat


Les notícies més llegidesenquestes
Consideres oportú fer un concert de campanes de 45 minuts aquesta nit a Girona?


33%67%
Vots 118 vots   Comentaris 0


Agenda cultural
Tots els actes     Enviar un acte

Els actes mostrats correponen a l'Agenda Cultural de la Generalitat de Catalunya. Quan enviïs un acte, s'enviarà al servei de l'agenda cultural per la seva validació.
publicitat
etiquetespublicitat


publicitatrss

facebook

twitter

© AraGirona, 2016
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone