Dijous, 8 de desembre de 2016 08:47 h


Un informe jurídic diu que el llegat dels germans Anlló ha d'anar a entitats benèfiques i culturals Domènec Espadalé promet ajudar les empreses a superar la crisi
publicitat

Els veïns de Sant Narcís es mostren preocupats per la seguretat de les obres del TAV

Membres de l'Ajuntament i Adif es van reunir amb prop de 150 residents al barri en una reunió informativa
Unes 150 persones es van aplegar al Centre Cívic Sant Narcís © M. Estarriola

MARC ESTARRIOLA - Girona doble fletxa Gironès doble fletxa Dijous, 17.6.2010. 05:00 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional
carregant Carregant

Prop de 150 veïns del barri de Sant Narcís de Girona es van reunir ahir a la nit en una reunió informativa davant de l'alcaldessa de Girona, Anna Pagans, el tercer tinent d'alcalde, Joan Pluma i tres tècnics d'Adif. El debat es va centrar bàsicament en qüestions de caire tècnic, sobretot pel que fa referència a la seguretat dels edificis per on transcorre la tuneladora Gerunda. Molts dels presents a l'acte van mostrar la seva preocupació davant del suposat perill que al seu entendre pot representar la perforació del túnel, mentre que el president de l'Associació de Veïns de Sant Narcís, Martí Carreras, va assegurar que se senten 'sols' per la manca de suport que reben de l'Ajuntament.


etiqueta Girona, informativa, reunió, TAV, TGV,
Els treballs de prospecció del túnel del TAV a Girona ja està finalitzat en una tercera part i arribarà a l'estació a finals d'estiu. Així ho van assegurar els dos tècnics d'Adif davant dels 150 veïns reunits al Centre Cívic de Sant Narcís que van fer poc cas a l'estat dels treballs. Aquests es van mostrar molt preocupats per les garanties que pot oferir la perforació del túnel i van interpel·lar en repetides ocasions als tècnics sobre un possible col·lapse dels edificis i habitatges que es troben en el traçat de la tuneladora Gerunda.  Aquests van intentar calmar als presents sense èxit, assegurant que no hi havia cap mena de perill i que, en el suposat cas que algun edifici presenti cap mena de dany estructural o de fissures es presenti una queixa a Adif.

Aquestes declaracions van fer reaccionar al president de l'Associació de Veïns de Sant Narcís, Martí Carreras, que es va queixar a l'alcaldessa de Girona, Anna Pagans, de la manca de recolzament rebut per part del consistori. 'Vostè ens representa a nosaltres i per tant no hauria de deixar que anéssim sols a reclamar davant d'Adif els problemes que podem tenir. L'Ajuntament ens hauria de fer costat i ser ell mateix el que presenti les nostres reclamacions davant de l'empresa', va dir Carreras que immediatament va arrencar els aplaudiments dels presents a la sala.

A mesura que la reunió avançava el to anava en augment i les reaccions dels presents es tornaven més irades. Alguns es van mostrar molt queixosos per les molèsties que provocaven els treballs ja sigui per la pols generada, el fang o bé el soroll a altes hores de la matinada. Davant aquestes queixes Pagans va assegurar que l'equip de govern 'està molt damunt de les obres' per tal de vetllar que hi hagin 'les mínimes molèsties', va dir.

Els dubtes relacionats amb l'ordenament de l'espai una vegada alliberat el viaducte, com serà l'estació definitiva, com quedarà el parc central o quins accessos hi hauran no van tenir resposta ni per part d'Adif ni del consistori.


lectures 20613 lecturescomments powered by Disqus
publicitat

publicitat


publicitat
publicitat
publicitat

Llegir més


publicitat
Les notícies més llegidesenquestes
Per què no has votat aquest 26-J?


56%44%
Vots 78 vots   Comentaris 0
publicitat


etiquetes
rss

facebook

twitter

© AraGirona, 2016
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone