Dijous, 8 de desembre de 2016 08:48 h


El SMC anuncia un canvi sobtat de temps a partir d'aquesta tarda a la demarcació de Girona Més d'una hora de retard en un tren de mitja distància entre Portbou i Barcelona per una avaria
publicitat

Un incendi a Salt deixa vuit persones ferides lleus per inhalació de fums

Les víctimes han estat donades d'alta a primera hora de la tarda a l'Hospital Josep Trueta
Entrada de l'edifici que s'ha incendiat aquesta matinada a Salt © ACN

ACN/ARAGIRONA.CAT - Salt doble fletxa Gironès doble fletxa Diumenge, 24.10.2010. 19:31 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional
carregant Carregant

Vuit persones han resultat ferides lleus aquest diumenge al matí per inhalació de fum en un incendi que s'ha originat en un habitatge situat a la Plaça Catalunya número 1 del municipi de Salt (Gironès). El foc ha començat a passades les sis del matí en una habitació, per causes que encara es desconeixen, i el fum ha afectat la resta del pis. Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat que han controlat el foc ràpidament. Cinc dels vuit ferits han estat evacuats i traslladats fins a l'Hospital Josep Trueta amb pronòstic lleu i aquesta tarda ja han estat donats d'alta. L'altra persona ha estat atesa al mateix lloc de l'incendi pels serveis sanitaris.


etiqueta ferits, fums, incendi, inhalació, Salt,
Passades les sis del matí d'aquest diumenge, els veïns de l'edifici número 1 de la Plaça Catalunya de Salt, s'han alertat quan han començat a sentir olor de fum. 'Quan he obert la porta per sortir al replà tot estava ple de fum i quasi no es podia respirar'. Així ho ha explicat a l'ACN un dels veïns que viu just al costat del pis on s'ha originat el foc. El replà del segon pis ha quedat afectat pel foc ja que totes les parets han quedat ennegrides pel fum.

El foc s'ha originat en una habitació del 2n 2a, per causes que encara es desconeixen, i el fum ha afectat la resta del pis. Vuit persones han resultat ferides lleus per inhalació de fum, però només cinc d'elles han estat evacuades i traslladades fins a l'Hospital Josep Trueta de Girona, però amb un pronòstic lleu. Hores més tard ja han estat donades d'alta. Segons han confirmat fonts del centre sanitari, es tracta de la família que viu al pis formada per dos adults, un home i una dona embarassada, i dos menors. La resta dels afectats han estat atesos al lloc de l'incendi pels serveis sanitaris.

Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat que han controlat el foc ràpidament.


lectures 15153 lecturescomments powered by Disqus
publicitat

publicitat


publicitat
publicitat
publicitat

Llegir més


publicitat
Les notícies més llegidesenquestes
Per què no has votat aquest 26-J?


56%44%
Vots 78 vots   Comentaris 0
publicitat


etiquetes
rss

facebook

twitter

© AraGirona, 2016
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone