Dimecres, 18 de gener de 2017 14:57 h


UGT preveu la pèrdua de 200 llocs de treball del sector de la neteja als hospitals El Govern estudia multar a prostitutes i clients que acceptin serveis a la via pública
publicitat

'Yes we Spain', el nou espectacle de Carlos Latre que s'estrena a Girona

Girona és la primera parada de la gira catalana que durà l'obra també a Barcelona i Tarragona
Latre explica l'argument de l'obra de teatre © ACN

ACN/ARAGIRONA.CAT - Girona doble fletxa Gironès doble fletxa Dijous, 14.4.2011. 14:45 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional
carregant Carregant

Carlos Latre es converteix dalt l'escenari en més de 70 personatges diferents. Espanya ha fet fallida i només pot salvar-la el president dels Estats Units, Barack Obama. Quan Obama ve de visita, tots els personatges de la flor i nata de la vida política, social, cultural i esportiva volen ser a primera fila per rebre'l. Aquest és el punt de partida de l'espectacle 'We yes Spain' on Latre canta, balla, imita i dona vida a més de 70 personatges. L'espectacle arriba a Girona els dies 29 i 30 d'abril -en l'estrena a Catalunya- i posteriorment es veurà a Barcelona i Tarragona. L'actor explica que a l'obra hi apareixen els personatges que l'han fet famós però que també hi ha "moltes altres sorpreses". 

etiqueta Carlos Latre, espectacle, Yes we Spain,
Carlos Latre va saltar a la fama quan va començar a aparèixer a la televisió de la mà de Xavier Sardà a 'Crónicas Marcianas'. Des de llavors, les seves incursions a la televisió i la ràdio han estat moltes i, actualment, el públic català li reconeix especialment la seva participació a programes com 'Cracòvia' de TV3 on ha fet famosos personatges com Tamudo, Messi o l'expresident del Barça, Josep Lluís Núñez.

Molts dels personatges que Latre representa a la televisió seran protagonistes de l'obra 'Yes we Spain' que farà la primera parada en la gira catalana a Girona, els dies 29 i 30 d'abril. L'espectacle ja s'ha vist a Mallorca -on va exhaurir entrades-, A Coruña, València i Logronyo amb èxit de públic. Per a preparar-lo, Latre ha hagut de fer cinc mesos de preparació física i també ha rebut classes de cant. L'actor canta, balla, imita i dona vida a més de 70 personatges. Segons ha explicat Latre, ha hagut de fer una feina addicional per humanitzar els personatges i dotar-los d'una manera característica de moure's i comportar-se.

Sobre l'escenari Latre s'enfronta en solitari a una història en la qual hi participen més de 70 personatges tan diferents com José Luís Rodríguez, Belén Estéban, Josep Lluís Núñez, Barack Obama o la duquesa d'Alba, entre molts altres. A més, Latre ha explicat que a cada lloc on porta l'espectacle -que barreja castellà i català- incorpora personatges de la zona. La il·luminació i la música són els elements que ajuden l'actor a crear un fil argumental i que l'espectador pugui adonar-se que hi ha una història que té un inici i un final.

Per l'actor, aquest és l'espectacle "més complicat però més satisfactori" que han fet fins ara. Per ajudar-se en la direcció teatral, Latre compta amb els directors Joan Lluís Bozzo i Jordi Casanovas. "No és un espectacle on van apareixent personatges que no van lligats sinó que s'explica una història, hi ha un fil argumental", ha destacat Latre.

La història parteix d'una hipotètica fallida a l'Estat de la qual només el pot rescatar el president nord-americà Barack Obama. Davant la visita del president, els personatges de la vida política, esportiva, cultural i social volen estar a primera fila per demostrar a Obama perquè són destacats en el seu àmbit. A partir d'aquí, es dóna vida a una història "molt boja i irreverent" -segons Latre.

Després de passar per Girona, l'espectacle farà estada al teatre Coliseum de Barcelona i també anirà a Tarragona. 

lectures 19219 lecturescomments powered by Disqus
publicitat

publicitat


publicitat
publicitat
publicitat

Llegir més


publicitat
Les notícies més llegidesenquestes
Per què no has votat aquest 26-J?


58%43%
Vots 80 vots   Comentaris 0
publicitat


etiquetespublicitat

rss

facebook

twitter

© AraGirona, 2017
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone