Diumenge, 29 de maig de 2016 05:43 h


Denunciades 10 persones per 'top manta' a Roses Un centenar de persones fan un minut de silenci a Bescanó en record de la dona assassinada
publicitat

Leonardo DiCaprio compra un Dalí per 1,2 milions de dòlars

L'actor nord-americà també va apostar per dues obres de Picasso a la subhasta de Christie's
L'actor Leonardo DiCaprio ha comprat un quadre de Dalí per 1,2 milions de dòlars © Okmagazine.com

ACN/ARAGIRONA.CAT - Nova York doble fletxa Ripollès, Gironès, La Selva, Pla de l'Estany, Garrotxa, Alt Empordà, Baix Empordà doble fletxa Divendres, 6.5.2011. 17:45 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional
carregant Carregant

L'actor de Hollywood Leonardo DiCaprio ha comprat un quadre de Dalí per 1,2 milions de dòlars a la casa de subhastes Christie's de Nova York, una de les més famoses del món, en la subhasta d'aquest dijous a la nit. Així n'informa el diari "New York Post", que explica que DiCaprio va quedar-se amb el quadre "Chevaliers en parade" després d'haver apostat, també, per dues obres de Picasso. "Ha apostat pels quadres de Picasso però estava clar que el Dalí és el que volia", explica Rachel Stekson, una treballadora de la galeria de Manhattan que ha assistit a la subhasta. Dalí va pintar l'obra l'any 1942, mentre vivia exiliat de la guerra als Estats Units. 

etiqueta Leonardo DiCaprio, Salvador Dalí, subhasta
Leonardo DiCaprio, que protagonitzarà el proper remake de "The Great Gatsby" ha pagat 1,2 milions de dòlars (977.000 euros aproximadament) per un quadre de Salvador Dalí en el transcurs d'una subhasta ahir a la nit a Christie's. En un principi l'actor de Hollywood dubtava entre dos quadres de Picasso però finalment es va decantar pel quadre de Dalí. L'estrella també és propietària d'un Jean-Michel Basquiat. 

El quadre adquirit, "Chevaliers en parade", està datat l'any 1942 i va ser pintat a l'oli durant el seu exili a Amèrica. DiCaprio va aconseguir el quadre amb un preu a la baixa, ja que està valorat en 1,4 milions de dòlars i el preu de sortida era de 1,2 milions pels quals finalment se'l va adjudicar a l'actor nord-americà. 

lectures 15222 lecturescomments powered by Disqus
publicitat

publicitat
publicitat
Opinió

publicitat

Llegir més
publicitat


Les notícies més llegidesenquestes
Consideres oportú fer un concert de campanes de 45 minuts aquesta nit a Girona?


33%67%
Vots 118 vots   Comentaris 0


Agenda cultural
Tots els actes     Enviar un acte

Els actes mostrats correponen a l'Agenda Cultural de la Generalitat de Catalunya. Quan enviïs un acte, s'enviarà al servei de l'agenda cultural per la seva validació.
publicitat
etiquetespublicitat


publicitatrss

facebook

twitter

© AraGirona, 2016
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone