Dimecres, 18 de gener de 2017 14:59 h


Denunciades 10 persones per 'top manta' a Roses Un centenar de persones fan un minut de silenci a Bescanó en record de la dona assassinada
publicitat

Leonardo DiCaprio compra un Dalí per 1,2 milions de dòlars

L'actor nord-americà també va apostar per dues obres de Picasso a la subhasta de Christie's
L'actor Leonardo DiCaprio ha comprat un quadre de Dalí per 1,2 milions de dòlars © Okmagazine.com

ACN/ARAGIRONA.CAT - Nova York doble fletxa Ripollès, Gironès, La Selva, Pla de l'Estany, Garrotxa, Alt Empordà, Baix Empordà doble fletxa Divendres, 6.5.2011. 17:45 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional
carregant Carregant

L'actor de Hollywood Leonardo DiCaprio ha comprat un quadre de Dalí per 1,2 milions de dòlars a la casa de subhastes Christie's de Nova York, una de les més famoses del món, en la subhasta d'aquest dijous a la nit. Així n'informa el diari "New York Post", que explica que DiCaprio va quedar-se amb el quadre "Chevaliers en parade" després d'haver apostat, també, per dues obres de Picasso. "Ha apostat pels quadres de Picasso però estava clar que el Dalí és el que volia", explica Rachel Stekson, una treballadora de la galeria de Manhattan que ha assistit a la subhasta. Dalí va pintar l'obra l'any 1942, mentre vivia exiliat de la guerra als Estats Units. 

etiqueta Leonardo DiCaprio, Salvador Dalí, subhasta,
Leonardo DiCaprio, que protagonitzarà el proper remake de "The Great Gatsby" ha pagat 1,2 milions de dòlars (977.000 euros aproximadament) per un quadre de Salvador Dalí en el transcurs d'una subhasta ahir a la nit a Christie's. En un principi l'actor de Hollywood dubtava entre dos quadres de Picasso però finalment es va decantar pel quadre de Dalí. L'estrella també és propietària d'un Jean-Michel Basquiat. 

El quadre adquirit, "Chevaliers en parade", està datat l'any 1942 i va ser pintat a l'oli durant el seu exili a Amèrica. DiCaprio va aconseguir el quadre amb un preu a la baixa, ja que està valorat en 1,4 milions de dòlars i el preu de sortida era de 1,2 milions pels quals finalment se'l va adjudicar a l'actor nord-americà. 

lectures 15623 lecturescomments powered by Disqus
publicitat

publicitat


publicitat
publicitat
publicitat

Llegir més


publicitat
Les notícies més llegidesenquestes
Per què no has votat aquest 26-J?


58%43%
Vots 80 vots   Comentaris 0
publicitat


etiquetespublicitat

rss

facebook

twitter

© AraGirona, 2017
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone