Dimarts, 24 de maig de 2016 11:49 h


Capturen un rèptil africà molt perillós en un hort de Llagostera Rangel insta l'Ajuntament de Calonge a col·locar de nou la bandera espanyola
publicitat

La llei del tabac fa incrementar les denúncies per soroll al carrer i els 'botellons'

Platja d'Aro ha obert uns 500 expedients per consumir alcohol a la via pública durant el 2010, un 10% més que l'any anterior
Boadas i Botellé amb una samarreta amb la campanya de sensibilització durant la roda de premsa © ACN

ACN/ARAGIRONA.CAT - Castell-Platja d'Aro doble fletxa Baix Empordà, Alt Empordà, Garrotxa, Pla de l'Estany, La Selva, Gironès, Ripollès doble fletxa Dijous, 4.8.2011. 13:47 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional
carregant Carregant

Les denúncies per soroll contra locals d'oci nocturn s'han multiplicat per tres a Catalunya des de l'entrada en vigor de la llei antitabac. El secretari general de la Fecasarm, Joaquim Boadas, ha assegurat que en algunes poblacions la situació és encara més dramàtica perquè les denúncies s'han arribat a multiplicar per 10. Boadas assenyala directament com a culpable a la llei antitabac perquè ha obligat els clients a sortir a fumar fora i, sobretot a l'estiu amb el bon temps, acaben havent-hi multituds a les portes dels locals i fan més fressa. Per això, estan impulsant una campanya de sensibilització que després de passar per Salou i Empuriabrava arriba ara a Platja d'Aro (Baix Empordà).

etiqueta botellon, denúncies, llei del tabac, soroll
Platja d'Aro és una de les poblacions amb més turisme de la Costa Brava i té una oferta àmplia de locals d'oci nocturn. Ajuntament, Associació de d'Activitats Recreatives de la població i la Fecasarm han endegat una campanya que començarà aquest cap de setmana i que sota la premissa 'Màxima diversió, mínima molèstia' busca sensibilitzar sobre la necessitat de respectar el descans dels veïns. 

El regidor, Antoni Botellé, ha recordat que a Platja d'Aro està prohibit beure al carrer, una mesura que també evita les reunions multitudinàries de gent i, per tant, el soroll. De fet, ha assegurat que d'acord amb l'ordenança municipal estan incrementant la pressió sobre les persones que fan 'botellons'. Durant el 2010 han obert uns 500 expedients per consumir alcohol a la via pública, un 10% més que l'any anterior. Els expedientats s'enfronten a multes que van des dels 150 als 1.000 euros.

lectures 5337 lecturescomments powered by Disqus
publicitat

publicitat
publicitat
publicitat

Llegir més
publicitat


Les notícies més llegidesenquestes
Consideres oportú fer un concert de campanes de 45 minuts aquesta nit a Girona?


32%68%
Vots 117 vots   Comentaris 0


Agenda cultural
Tots els actes     Enviar un acte

Els actes mostrats correponen a l'Agenda Cultural de la Generalitat de Catalunya. Quan enviïs un acte, s'enviarà al servei de l'agenda cultural per la seva validació.
publicitat
etiquetespublicitat


publicitatrss

facebook

twitter

© AraGirona, 2016
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone