Dimecres, 18 de gener de 2017 14:56 h


Capturen un rèptil africà molt perillós en un hort de Llagostera Rangel insta l'Ajuntament de Calonge a col·locar de nou la bandera espanyola
publicitat

La llei del tabac fa incrementar les denúncies per soroll al carrer i els 'botellons'

Platja d'Aro ha obert uns 500 expedients per consumir alcohol a la via pública durant el 2010, un 10% més que l'any anterior
Boadas i Botellé amb una samarreta amb la campanya de sensibilització durant la roda de premsa © ACN

ACN/ARAGIRONA.CAT - Castell-Platja d'Aro doble fletxa Baix Empordà, Alt Empordà, Garrotxa, Pla de l'Estany, La Selva, Gironès, Ripollès doble fletxa Dijous, 4.8.2011. 13:47 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional
carregant Carregant

Les denúncies per soroll contra locals d'oci nocturn s'han multiplicat per tres a Catalunya des de l'entrada en vigor de la llei antitabac. El secretari general de la Fecasarm, Joaquim Boadas, ha assegurat que en algunes poblacions la situació és encara més dramàtica perquè les denúncies s'han arribat a multiplicar per 10. Boadas assenyala directament com a culpable a la llei antitabac perquè ha obligat els clients a sortir a fumar fora i, sobretot a l'estiu amb el bon temps, acaben havent-hi multituds a les portes dels locals i fan més fressa. Per això, estan impulsant una campanya de sensibilització que després de passar per Salou i Empuriabrava arriba ara a Platja d'Aro (Baix Empordà).

etiqueta botellon, denúncies, llei del tabac, soroll,
Platja d'Aro és una de les poblacions amb més turisme de la Costa Brava i té una oferta àmplia de locals d'oci nocturn. Ajuntament, Associació de d'Activitats Recreatives de la població i la Fecasarm han endegat una campanya que començarà aquest cap de setmana i que sota la premissa 'Màxima diversió, mínima molèstia' busca sensibilitzar sobre la necessitat de respectar el descans dels veïns. 

El regidor, Antoni Botellé, ha recordat que a Platja d'Aro està prohibit beure al carrer, una mesura que també evita les reunions multitudinàries de gent i, per tant, el soroll. De fet, ha assegurat que d'acord amb l'ordenança municipal estan incrementant la pressió sobre les persones que fan 'botellons'. Durant el 2010 han obert uns 500 expedients per consumir alcohol a la via pública, un 10% més que l'any anterior. Els expedientats s'enfronten a multes que van des dels 150 als 1.000 euros.

lectures 5530 lecturescomments powered by Disqus
publicitat

publicitat


publicitat
publicitat
publicitat

Llegir més


publicitat
Les notícies més llegidesenquestes
Per què no has votat aquest 26-J?


58%43%
Vots 80 vots   Comentaris 0
publicitat


etiquetespublicitat

rss

facebook

twitter

© AraGirona, 2017
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone