Dilluns, 22 de desembre de 2014 18:44 h


La CUP inicia una campanya a favor de l’abstenció a les eleccions del 20-N Bosch diu que la davallada de vols de Ryanair a l'hivern serà una ruïna per a l'economia gironina
publicitat

L'atur s'incrementa en 3.121 persones a les comarques gironines, un 5,74% més que al setembre

En nombres absoluts, la desocupació afecta a 57.527 persones
Oficina de Treball de la Generalitat © ACN

ACN - Girona doble fletxa Baix Empordà, Alt Empordà, Garrotxa, Pla de l'Estany, La Selva, Gironès, Ripollès doble fletxa Dijous, 3.11.2011. 15:27 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional
carregant Carregant

L'atur registrat a les comarques de Girona ha augmentat en 3.121 persones durant el mes d'octubre, un 5,74% més que al setembre, segons ha informat el Ministeri de Treball i Immigració. Girona és la demarcació catalana que ha registrat un increment més gran d'aturats en termes percentuals, mentre que la xifra total de desocupats ha arribat a 57.527. Per sectors, els serveis han liderat l'augment de l'atur (2.656), seguits de l'agricultura (341), la construcció (84) i la indústria (41). A les comarques gironines, l'atur es reparteix entre 37.689 homes i 32.287 dones, mentre que el nombre de desocupats menors de 25 anys arriba als 5.549. En un any, l'atur ha crescut en 3.137 persones, un 5,77% més.

etiqueta 2011, atur, balanç, increment, octubre

lectures 11952 lectures

comments powered by Disqus
publicitat

publicitatLlegir més


publicitat


Les notícies més llegidespublicitatpublicitatenquestes

Agenda cultural
Tots els actes     Enviar un acte

Els actes mostrats correponen a l'Agenda Cultural de la Generalitat de Catalunya. Quan enviïs un acte, s'enviarà al servei de l'agenda cultural per la seva validació.
llibres

etiquetes
Ajuntament de Girona   Blanes   Endesa   Figueres   Girona   Llagostera   PSC   Rambla   Salt   TAV   UdG   crim   detingut   detinguts   esvoranc   incendi   inundació   llevantada   marihuana   mort   novembre   obres   presó   tramuntana   2014  
publicitat
publicitat
publicitatrss

facebook

twitter

© AraGirona, 2014
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone