Dimecres, 2 de desembre de 2015 06:05 h


La Generalitat assegura que no privatitzarà TV3 Jaume Torramadé és reelegit president de la Intercomarcal d'UDC a Girona
publicitat

Can Ninetes serà gestionada per entitats del barri i l’Ajuntament de Girona

El consistori es compromet a cedir a les entitats els espais físics dins uns horaris determinats
Un moment de la signatura del conveni © AG

ARAGIRONA.CAT - Girona doble fletxa Gironès doble fletxa Divendres, 20.4.2012. 20:28 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional
carregant Carregant

L'Ajuntament de Girona i l'Associació de Veïns de Santa Eugènia de Ter han signat un conveni de col·laboració que estableix la cogestió del centre cívic de Can Ninetes entre la mancomunitat i el consistori. El conveni tindrà vigència fins al 30 d’abril de 2014 i serà prorrogable per dues anualitats més, any a any. L’acord estableix la gestió comunitària de determinats espais i horaris alliberats del centre cívic per les entitats i associacions del territori, i elaborar la programació de forma conjunta i coordinada. En aquest sentit, l’Ajuntament de Girona es compromet a cedir els espais físics dins dels horaris que es determinin i alhora responsabilitzar-se de la neteja i el manteniment.

etiqueta Ajuntament de Girona, Can Ninetes, conveni, Girona
El seguiment del conveni de cogestió el realitzarà una comissió paritària, que es reunirà com a mínim dos cops a l’any per avaluar l’activitat desenvolupada i i elaborar propostes per a la seva millora. L’alcalde de Girona ha manifestat que aquest conveni “ha de ser un acord modèlic per la resta de la ciutat”.

lectures 11886 lecturescomments powered by Disqus
publicitat

publicitat
publicitatLlegir més
publicitat
publicitatpublicitat

Les notícies més llegidesenquestes

Agenda cultural
Tots els actes     Enviar un acte

Els actes mostrats correponen a l'Agenda Cultural de la Generalitat de Catalunya. Quan enviïs un acte, s'enviarà al servei de l'agenda cultural per la seva validació.
etiquetespublicitatrss

facebook

twitter

© AraGirona, 2015
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone