Dilluns, 30 de març de 2015 19:26 h


Puig assegura que els Mossos no aniran als peatges a multar qui no pagui Albert i Ferran Adrià obriran el 2013 a Londres un local de còctels i 'snacks
publicitat

La neu fa acte de presència pel voltant dels 1.000 metres al Pirineu

Nevada lleugera a localitats com Bagà (800 metres), Esterri d'Àneu (950 metres) o Setcases (1250 metres)
Castellar de N'hug ha quedat enfarinat © ACN

ACN - Planoles doble fletxa Ripollès doble fletxa Dilluns, 30.4.2012. 12:53 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional
carregant Carregant

La neu ha tornat a sorprendre aquest dilluns al matí gran part de les poblacions del Pirineu i Prepirineu situades només per sobre dels 800 metres. Localitats com Bagà (820 metres, Berguedà), Esterri d'Àneu (950 metres, Pallars Sobirà), Sant Julià de Cerdanyola (960 metres, Berguedà) o Setcases (1250 metres, Ripollès) han vist com la neu feia acte de presència, a estones amb forta intensitat. A partir dels 1.200 metres, la nevada ha guanyat en consistència i gràcies a les més baixes temperatures s'han acumulat fins a 5 centímetres de neu a indrets com Llessui, Espot, Queralbs, Castellar de n'Hug o Molló. A les cotes més altes del Pirineu, la nevada ha deixat gruixos d'entre 10 i 15 centímetres.

etiqueta abril, nevada, primavera
Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), és obligatori cadenes en cinc carreteres de la demarcació de Lleida i Girona. Es tracta de la C-28 al Port de la Bonaigua, entre Baqueira i el refugi de la Mare de Déu de les Ares; la C-462 a la Coma i la Pedra en direcció Tuixent; la C-563 de Josa i Tuixén cap a Gósol; la GIV-4012, de Planoles a Planés; i la L-511 d'Abella de la Conca a Coll de Nargó per Coll de Bóixols.

lectures 3564 lectures

comments powered by Disqus
publicitat

publicitat
Opinió


Llegir més


publicitat
Les notícies més llegidespublicitatpublicitatenquestes

Agenda cultural
Tots els actes     Enviar un acte

Els actes mostrats correponen a l'Agenda Cultural de la Generalitat de Catalunya. Quan enviïs un acte, s'enviarà al servei de l'agenda cultural per la seva validació.
llibres

etiquetes
Avancem   Bernard Andrighetto   Blanes   CiU   ERC   Figueres   Germanwings   Girona   MES   Salt   Udg   accident   cotxe   detingut   detinguts   incendi   lladres   obres   pacte   presó   rescat   robatori   sentència   tramuntana   2015  
publicitatrss

facebook

twitter

© AraGirona, 2015
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone