Dimecres, 18 de gener de 2017 14:59 h


Puig assegura que els Mossos no aniran als peatges a multar qui no pagui Albert i Ferran Adrià obriran el 2013 a Londres un local de còctels i 'snacks
publicitat

La neu fa acte de presència pel voltant dels 1.000 metres al Pirineu

Nevada lleugera a localitats com Bagà (800 metres), Esterri d'Àneu (950 metres) o Setcases (1250 metres)
Castellar de N'hug ha quedat enfarinat © ACN

ACN - Planoles doble fletxa Ripollès doble fletxa Dilluns, 30.4.2012. 12:53 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional
carregant Carregant

La neu ha tornat a sorprendre aquest dilluns al matí gran part de les poblacions del Pirineu i Prepirineu situades només per sobre dels 800 metres. Localitats com Bagà (820 metres, Berguedà), Esterri d'Àneu (950 metres, Pallars Sobirà), Sant Julià de Cerdanyola (960 metres, Berguedà) o Setcases (1250 metres, Ripollès) han vist com la neu feia acte de presència, a estones amb forta intensitat. A partir dels 1.200 metres, la nevada ha guanyat en consistència i gràcies a les més baixes temperatures s'han acumulat fins a 5 centímetres de neu a indrets com Llessui, Espot, Queralbs, Castellar de n'Hug o Molló. A les cotes més altes del Pirineu, la nevada ha deixat gruixos d'entre 10 i 15 centímetres.

etiqueta abril, nevada, primavera,
Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), és obligatori cadenes en cinc carreteres de la demarcació de Lleida i Girona. Es tracta de la C-28 al Port de la Bonaigua, entre Baqueira i el refugi de la Mare de Déu de les Ares; la C-462 a la Coma i la Pedra en direcció Tuixent; la C-563 de Josa i Tuixén cap a Gósol; la GIV-4012, de Planoles a Planés; i la L-511 d'Abella de la Conca a Coll de Nargó per Coll de Bóixols.

lectures 4472 lecturescomments powered by Disqus
publicitat

publicitat


publicitat
publicitat
publicitat

Llegir més


publicitat
Les notícies més llegidesenquestes
Per què no has votat aquest 26-J?


58%43%
Vots 80 vots   Comentaris 0
publicitat


etiquetespublicitat

rss

facebook

twitter

© AraGirona, 2017
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone