Dimarts, 24 de maig de 2016 09:50 h


Puig assegura que els Mossos no aniran als peatges a multar qui no pagui Albert i Ferran Adrià obriran el 2013 a Londres un local de còctels i 'snacks
publicitat

La neu fa acte de presència pel voltant dels 1.000 metres al Pirineu

Nevada lleugera a localitats com Bagà (800 metres), Esterri d'Àneu (950 metres) o Setcases (1250 metres)
Castellar de N'hug ha quedat enfarinat © ACN

ACN - Planoles doble fletxa Ripollès doble fletxa Dilluns, 30.4.2012. 12:53 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional
carregant Carregant

La neu ha tornat a sorprendre aquest dilluns al matí gran part de les poblacions del Pirineu i Prepirineu situades només per sobre dels 800 metres. Localitats com Bagà (820 metres, Berguedà), Esterri d'Àneu (950 metres, Pallars Sobirà), Sant Julià de Cerdanyola (960 metres, Berguedà) o Setcases (1250 metres, Ripollès) han vist com la neu feia acte de presència, a estones amb forta intensitat. A partir dels 1.200 metres, la nevada ha guanyat en consistència i gràcies a les més baixes temperatures s'han acumulat fins a 5 centímetres de neu a indrets com Llessui, Espot, Queralbs, Castellar de n'Hug o Molló. A les cotes més altes del Pirineu, la nevada ha deixat gruixos d'entre 10 i 15 centímetres.

etiqueta abril, nevada, primavera
Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), és obligatori cadenes en cinc carreteres de la demarcació de Lleida i Girona. Es tracta de la C-28 al Port de la Bonaigua, entre Baqueira i el refugi de la Mare de Déu de les Ares; la C-462 a la Coma i la Pedra en direcció Tuixent; la C-563 de Josa i Tuixén cap a Gósol; la GIV-4012, de Planoles a Planés; i la L-511 d'Abella de la Conca a Coll de Nargó per Coll de Bóixols.

lectures 4238 lecturescomments powered by Disqus
publicitat

publicitat
publicitat
publicitat

Llegir més
publicitat


Les notícies més llegidesenquestes
Consideres oportú fer un concert de campanes de 45 minuts aquesta nit a Girona?


32%68%
Vots 117 vots   Comentaris 0


Agenda cultural
Tots els actes     Enviar un acte

Els actes mostrats correponen a l'Agenda Cultural de la Generalitat de Catalunya. Quan enviïs un acte, s'enviarà al servei de l'agenda cultural per la seva validació.
publicitat
etiquetespublicitat


publicitatrss

facebook

twitter

© AraGirona, 2016
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone