Dimarts, 1 de desembre de 2015 01:13 h


Puig assegura que els Mossos no aniran als peatges a multar qui no pagui Albert i Ferran Adrià obriran el 2013 a Londres un local de còctels i 'snacks
publicitat

La neu fa acte de presència pel voltant dels 1.000 metres al Pirineu

Nevada lleugera a localitats com Bagà (800 metres), Esterri d'Àneu (950 metres) o Setcases (1250 metres)
Castellar de N'hug ha quedat enfarinat © ACN

ACN - Planoles doble fletxa Ripollès doble fletxa Dilluns, 30.4.2012. 12:53 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional
carregant Carregant

La neu ha tornat a sorprendre aquest dilluns al matí gran part de les poblacions del Pirineu i Prepirineu situades només per sobre dels 800 metres. Localitats com Bagà (820 metres, Berguedà), Esterri d'Àneu (950 metres, Pallars Sobirà), Sant Julià de Cerdanyola (960 metres, Berguedà) o Setcases (1250 metres, Ripollès) han vist com la neu feia acte de presència, a estones amb forta intensitat. A partir dels 1.200 metres, la nevada ha guanyat en consistència i gràcies a les més baixes temperatures s'han acumulat fins a 5 centímetres de neu a indrets com Llessui, Espot, Queralbs, Castellar de n'Hug o Molló. A les cotes més altes del Pirineu, la nevada ha deixat gruixos d'entre 10 i 15 centímetres.

etiqueta abril, nevada, primavera
Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), és obligatori cadenes en cinc carreteres de la demarcació de Lleida i Girona. Es tracta de la C-28 al Port de la Bonaigua, entre Baqueira i el refugi de la Mare de Déu de les Ares; la C-462 a la Coma i la Pedra en direcció Tuixent; la C-563 de Josa i Tuixén cap a Gósol; la GIV-4012, de Planoles a Planés; i la L-511 d'Abella de la Conca a Coll de Nargó per Coll de Bóixols.

lectures 3964 lecturescomments powered by Disqus
publicitat

publicitat


publicitat

Llegir més
publicitat

Llegir +


publicitatpublicitat

Les notícies més llegidesenquestes

Agenda cultural
Tots els actes     Enviar un acte

Els actes mostrats correponen a l'Agenda Cultural de la Generalitat de Catalunya. Quan enviïs un acte, s'enviarà al servei de l'agenda cultural per la seva validació.
etiquetespublicitatrss

facebook

twitter

© AraGirona, 2015
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone