Dissabte, 28 de març de 2015 18:41 h


Mishima i Manos de Topo actuaran al festival (a)phònica de Banyoles El Govern estudiarà les oportunitats de negoci de l'estació de Portbou
publicitat

Un cobrador del peatge de l'Escala insulta un conductor per fer un #novullpagar

El treballador d'Abertis va convidar a la resta de conductors a què li donessin una pallissa
Un operari d'Abertis apuntant una matrícula (arxiu)

ARAGIRONA.CAT - L'Escala doble fletxa Alt Empordà doble fletxa Dijous, 3.5.2012. 10:50 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Novament un conductor pateix la ira d'un cobrador de peatge. Aquesta ocasió va tenir lloc ahir a la sortida 5 (Escala-Empúries) de l'autopista AP-7 quan l'usuari es va negar a pagar. El treballador d'Abertis, a partir d'aquell moment el va començar a insultar en repetides ocasions i es va negar a posar el semàfor en verd. El conductor, aleshores, es va negar a emprendre novament la marxa perquè creia cometre una infracció de trànsit si es saltava el senyal lluminós en vermell. Aquest fet el va aprofitar el treballador del peatge per recriminar la seva actitud, insultar-lo i, fins i tot, va convidar a la resta de conductors a que baixessin del seu vehicle i li donessin una pallissa.

etiqueta #novullpagar, amenaces, insults, peatge, treballador
El conductor, al veure l'actitud del treballador del peatge, va decidir efectuar una trucada al 112 per denunciar la seva situació davant una patrulla dels Mossos d'Esquadra. Posteriorment els agents es van posar en contacte amb ell per advertir-lo que el senyal lluminós no tenia cap validesa i que el podia passar en vermell.


lectures 18843 lectures

comments powered by Disqus
publicitat

publicitat
Opinió


Llegir més


publicitat
Les notícies més llegidespublicitatpublicitatenquestes

Agenda cultural
Tots els actes     Enviar un acte

Els actes mostrats correponen a l'Agenda Cultural de la Generalitat de Catalunya. Quan enviïs un acte, s'enviarà al servei de l'agenda cultural per la seva validació.
llibres

etiquetes
Avancem   Bernard Andrighetto   Blanes   CiU   ERC   Figueres   Germanwings   Girona   MES   Salt   Udg   accident   cotxe   detingut   detinguts   incendi   la Jonquera   lladres   obres   pacte   presó   robatori   sentència   tramuntana   2015  
publicitatrss

facebook

twitter

© AraGirona, 2015
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone