Divendres, 31 de juliol de 2015 05:01 h


Més de 2.000 escolars participen a la fira de la Ciència per a Petits Grans Científics Entren a la força en un apartament, s'hi queden a dormir i roben la tele al marxar
publicitat

Un ferit greu i dos de lleus en un xoc entre un camió i dos turismes a Brunyola

La GI-533 s'ha hagut de tallar en els dos sentits de la marxa
El camió implicat en l'accident de la GI-533 al terme municipal de Brunyola © ACN

ACN - Brunyola doble fletxa La Selva doble fletxa Divendres, 4.5.2012. 18:07 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional
carregant Carregant

Un xoc entre un camió i dos turismes al terme municipal de Brunyola (Selva) aquest divendres a la tarda ha causat un ferit greu i dos ferits lleus, segons informa el Servei Català de Trànsit. L'accident s'ha produït al voltant de les quatre de la tarda i ha obligat a tallar en els dos sentits de la marxa la GI-533 unes dues hores. Fins al lloc de l'accident, s'hi han desplaçat cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra, quatre dels Bombers de la Generalitat i una ambulància i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

etiqueta accident, Brunyola, camió, ferits, turismes
Segons fonts dels Mossos d'Esquadra el camió circulava per la carretera GI-533, prop de l'ermita de la Mare de Déu de Serrallonga quan un turisme - per causes que encara es desconeixen- hauria envaït el sentit contrari i xocat frontalment ambel camió. Posteriorment, un altre vehicle que circulava darrere el primer turisme hauria impactat contra el primer vehicle i, tot seguit, contra el camió.
 
A les set de la tarda d'aquest divendres s'ha reobert la circulació en els dos sentits de la GI-533.

lectures 17317 lectures

comments powered by Disqus
publicitat

publicitat
publicitat
publicitat

Llegir més


publicitat


publicitat
publicitat
publicitatpublicitat

Les notícies més llegides

enquestes

Agenda cultural
Tots els actes     Enviar un acte

Els actes mostrats correponen a l'Agenda Cultural de la Generalitat de Catalunya. Quan enviïs un acte, s'enviarà al servei de l'agenda cultural per la seva validació.
etiquetespublicitat


publicitat


publicitat
publicitat

rss

facebook

twitter

© AraGirona, 2015
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone