Dimecres, 18 de gener de 2017 14:58 h


Més de 2.000 escolars participen a la fira de la Ciència per a Petits Grans Científics Entren a la força en un apartament, s'hi queden a dormir i roben la tele al marxar
publicitat

Un ferit greu i dos de lleus en un xoc entre un camió i dos turismes a Brunyola

La GI-533 s'ha hagut de tallar en els dos sentits de la marxa
El camió implicat en l'accident de la GI-533 al terme municipal de Brunyola © ACN

ACN - Brunyola doble fletxa La Selva doble fletxa Divendres, 4.5.2012. 18:07 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional
carregant Carregant

Un xoc entre un camió i dos turismes al terme municipal de Brunyola (Selva) aquest divendres a la tarda ha causat un ferit greu i dos ferits lleus, segons informa el Servei Català de Trànsit. L'accident s'ha produït al voltant de les quatre de la tarda i ha obligat a tallar en els dos sentits de la marxa la GI-533 unes dues hores. Fins al lloc de l'accident, s'hi han desplaçat cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra, quatre dels Bombers de la Generalitat i una ambulància i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

etiqueta accident, Brunyola, camió, ferits, turismes,
Segons fonts dels Mossos d'Esquadra el camió circulava per la carretera GI-533, prop de l'ermita de la Mare de Déu de Serrallonga quan un turisme - per causes que encara es desconeixen- hauria envaït el sentit contrari i xocat frontalment ambel camió. Posteriorment, un altre vehicle que circulava darrere el primer turisme hauria impactat contra el primer vehicle i, tot seguit, contra el camió.
 
A les set de la tarda d'aquest divendres s'ha reobert la circulació en els dos sentits de la GI-533.

lectures 18324 lecturescomments powered by Disqus
publicitat

publicitat


publicitat
publicitat
publicitat

Llegir més


publicitat
Les notícies més llegidesenquestes
Per què no has votat aquest 26-J?


58%43%
Vots 80 vots   Comentaris 0
publicitat


etiquetespublicitat

rss

facebook

twitter

© AraGirona, 2017
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone