Dijous, 8 de desembre de 2016 08:49 h


ERC de Sant Feliu Guíxols estrena pàgina de Facebook i compte de Twitter Expropiats, sense casa des de fa dos anys i amb la indemnització pendent de cobrar
publicitat

Ferit molt greu per un tret a la cara en una baralla en una gasolinera de Llagostera

La víctima és un jove d'origen marroquí de 35 anys i ha estat traslladat a l'hospital Vall d'Hebron
El SEM assistint a l'home ferit per un tret a la cara © ACN

ACN - Llagostera doble fletxa Gironès doble fletxa Diumenge, 6.5.2012. 21:06 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Un jove marroquí de 35 anys i veí de Llagostera ha resultat ferit molt greu per arma de foc a resultes d'una baralla que ha tingut lloc als volts d'un quart d'una del migdia aquest diumenge en una benzinera d'un supermercat de Llagostera (Gironès). Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), el noi, de nom I.O., ha estat traslladat a l'hospital Vall d'Hebron. Segons testimonis, la víctima hauria rebut un tret a la cara i el presumpte autor seria un altre jove marroquí veí de Sant Feliu de Guíxols. Els Mossos d'Esquadra han confirmat la detenció de dues persones i, segons l'alcalde del municipi, ja han trobat l'arma.

Àudios
L'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, explica la identitat de la víctima © ACN (MP3, 24'')

Escolta audioEl batlle comenta que en aquells moments l'home estava posant gasolina © ACN (MP3, 1' 41'')

Escolta audio
etiqueta baralla, cara, ferit, gasolinera, tret,
Els fets han tingut lloc a la benzinera del carrer Xaloc, número 1, a la cantonada amb el carrer Garbí. Fins a l'escenari del tret s'hi han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra, Policia Local i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que hi ha enviat una ambulància i un helicòpter, el qual ha portat el ferit fins al centre hospitalari de la Vall d'Hebron.

Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets i han desplegat un ampli dispositiu per intentar localitzar l'agressor. A més dels dos detinguts, els Mossos estan buscant més persones relacionades amb els fets.

L'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ha explicat que la víctima estava fent provisió de gasolina quan ha rebut l'impacte de la bala. Santamaria ha detallat que la persona que han detingut els Mossos d'Esquadra és veïna de Sant Feliu de Guíxols. "Sembla que la baralla ha estat un ajustament de comptes", ha destacat l'alcalde.

Segons Santamaria, l'agressor ha fugit del lloc dels fets i ha llançat l'arma prop de la benzinera. De moment, segons l'alcalde, els Mossos han detingut un jove que acompanyava l'autor dels fets i una altre persona, tot i que no s'ha confirmat que sigui l'agressor.

lectures 17289 lecturescomments powered by Disqus
publicitat

publicitat


publicitat
publicitat
publicitat

Llegir més


publicitat
Les notícies més llegidesenquestes
Per què no has votat aquest 26-J?


56%44%
Vots 78 vots   Comentaris 0
publicitat


etiquetes
rss

facebook

twitter

© AraGirona, 2016
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone