Dijous, 8 de desembre de 2016 08:48 h


Cop contra la prostitució de carretera a Figueres 'Girona, Temps de Flors', enguany més accessible
publicitat

En estat crític un fotògraf en caure l'avioneta amb què feia un reportatge a Roses

Jordi Velasco es trobava realitzant fotografies per un hotel situat a l'urbanització de Santa Margarida
Jordi Velasco © Facebook

ACN/ARAGIRONA.CAT - Roses doble fletxa Alt Empordà doble fletxa Dimecres, 9.5.2012. 14:23 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional
carregant Carregant

El fotògraf Jordi Velasco es troba en estat crític després que l'avioneta amb què estava fent un reportatge ha caigut al mar, a uns 70 metres de la costa de Roses (Alt Empordà), segons ha informat la Direcció General de Protecció Civil, que ha activat el pla Aerocat en fase de prealerta arran de l'accident. El sinistre s'ha produït poc després de la una del migdia quan la nau s'ha precipitat al mar per causes que es desconeixen. Una embarcació que també participava en la filmació ha remolcat l'avioneta fins a la costa. En l'aparell, hi viatjaven dues persones, una de les quals ha resultat il·lesa i ha pogut sortir de l'avioneta pels seus propis mitjans, mentre que Velasco es troba en estat crític.

Han remolcat l'avioneta fins a la platja © ACN


Al fons es veu l'embarcació que ha remolcat l'avioneta © AGetiqueta accident, avioneta, ferit, greu, Jordi Velasco, reportatge, Roses,
(Actualitzat 16:00h)

El fotògraf, Jordi Velasco, de 28 anys i veí de Roses, estava fent un reportatge promocional per a una empresa que treballa amb embarcacions recreatives a la badia de Roses. A l'avioneta hi viatjaven dues persones, el fotògraf i el pilot que ha resultat il·lès tot i que ha patit algunes contusions. El SEM l'ha traslladat a l'hospital de Figueres. Un helicòpter del SEM ha traslladat el fotògraf en estat crític a l'hospital Trueta de Girona on l'estan atenent al sevei d'urgències.

La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) ha informat que hi ha en total dotze persones afecates, els dos ocupants de l'avioneta i deu persones més que es trobaven a l'embarcació que estaven filmant des de l'aparell.

Fins al lloc de l'accident, s'hi han desplaçat també dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, Policia Local, Mossos d'Esquadra, Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i Salvament Marítim. El Sistema D'emergències Mèdiques ha desplaçat fins a la zona quatre ambulàncies, un helicòpter i dos metges. També s'ha activat un equip de psicòlegs per atendre els afectats que es trobaven a l'embarcació en el moment de l'accident i que han patit una crisi d'angoixa. Algunes de les persones que viatjaven a bord són amics i familiars del fotògraf que participaven en el reportatge. Els han traslladat al CAP de Roses de forma preventiva.

Els Bombers de la Generalitat han desplaçat una dotació del parc de Bombers de Roses, que ha arribat fins a l'aeronau en una embarcació. Els Mossos d'Esquadra han treballat amb cinc dotacions de Seguretat Ciutadana i altres dotacions d'Investigació.

Encara es desconeixen les causes per les quals l'avioneta ha caigut. Un expert en aviació civil s'encarregarà de determinar per qui motiu s'ha precipitat al mar.

lectures 48615 lecturescomments powered by Disqus
publicitat

publicitat


publicitat
publicitat
publicitat

Llegir més


publicitat
Les notícies més llegidesenquestes
Per què no has votat aquest 26-J?


56%44%
Vots 78 vots   Comentaris 0
publicitat


etiquetes
rss

facebook

twitter

© AraGirona, 2016
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone