Dissabte, 28 de maig de 2016 09:55 h


L'artista Josep Niebla porta el mar a Girona amb motiu del 'Temps de Flors' Glòria Soler i Cristina Gatell desgranen la vessant política de Jaume Vicens Vives
publicitat

ERC veu flagrant que el projecte del tren de Girona estigués fet el 2008 i no es comuniqués

Teresa Jordà, ha presentat preguntes al Congrés sobre quin era l’estat del projecte sense haver rebut cap resposta
La diputada d'ERC, Teresa Jordà (arxiu)

ARAGIRONA.CAT - Girona doble fletxa Gironès doble fletxa Dimarts, 15.5.2012. 15:52 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional
carregant Carregant

ERC considera "flagrant" que si el projecte del tren convencional de Girona estava fet des del 2008 no hagi dit res fins ara i "el més greu, que no sigui a l’Ajuntament de Girona, que és on ha d’estar, i sí tancat en un calaix a Madrid". Esquerara tampoc entén que no s’hi hagin destinat partides pressupostàries ni hi hagi hagut la més mínima intenció de tirar-lo endavant. Pels republicans aquest és un projecte cabdal per la ciutat de Girona, i és una "falta de respecte també als veïns i veïnes afectats per les obres que fa anys que duren i que no veuen el seu final no informar-los que aquest projecte existeix".


etiqueta convencional, ERC, Girona, projecte, queixa, tren
La secció local de Girona d’ERC explica que s’ha reunit diverses vegades i ha fet costat als veïns de Sant Narcís, traslladant les seves preocupacions i preguntes al Congrés, de la mà de la diputada d’ERC, Teresa Jordà, que ha preguntat sobre l’estat en què es troba el projecte de tren convencional a Girona reiterades vegades, sense haver rebut cap resposta. Jordà diu que "aquest projecte, no hi fa res tancat en un calaix d’un despatx a Madrid, sinó que on ha de ser és a l’Ajuntament de Girona perquè es pugui estudiar".

ERC va presentar també una esmena als pressupostos generals pel tren convencional a Girona per valor de 500.000 euros.
 

lectures 8900 lecturescomments powered by Disqus
publicitat

publicitat
publicitat
Opinió

publicitat

Llegir més
publicitat


Les notícies més llegidesenquestes
Consideres oportú fer un concert de campanes de 45 minuts aquesta nit a Girona?


33%67%
Vots 118 vots   Comentaris 0


Agenda cultural
Tots els actes     Enviar un acte

Els actes mostrats correponen a l'Agenda Cultural de la Generalitat de Catalunya. Quan enviïs un acte, s'enviarà al servei de l'agenda cultural per la seva validació.
publicitat
etiquetespublicitat


publicitatrss

facebook

twitter

© AraGirona, 2016
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone