Dijous, 8 de desembre de 2016 08:49 h


La CUP proposa una reunió urgent entre la UdG i l'Ajuntament de Girona Obren a Girona la botiga Xocolat Paris que ofereix bombons 'de luxe'
publicitat

L'Escala es converteix en un plató de cinema per acollir la nova comèdia de Roger Gual

La pel·lícula està protagonitzada per Jan Cornet, Claudia Bassols, Stephen Rea, Vicenta N’Dongo i Fionnula Flanagan, entre altres
Gran part de l'acció té lloc a l'Hostal Empúries © M. Estarriola

ARAGIRONA.CAT - L'Escala doble fletxa Alt Empordà doble fletxa Dimarts, 29.5.2012. 19:17 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional
carregant Carregant

La nova comèdia de Roger Gual, "Menú de Degustació" ha començat a rodar-se a l'emblemàtic Hostal Empúries de l'Escala. Durant sis setmanes aquest paratge de l'Alt Empordà es convertirà en un plató de cinema on hi passaran els principals actors del llargmetratge, entre els que en destaquen Jan Cornet, Claudia Bassols, Stephen Rea, Vicenta N'Dongo i Fionnula Flanagan. Amb tot, també es rodaran escenes a la platja del Portitxol i el passeig d'Empúries.

Cartell promocional de "Menú de Degustació" © AG

etiqueta Hostal Empúries, lEscala, Menú de Degustació, pel·lícula, rodatge,
La pel·lícula està escrita per guanyador d'un Goya Roger Gual i Javier Calvo, el primer dels quals també la dirigeix. Segons Gual, “la meva intenció és que els espectadors surtin del cinema amb la sensació d'haver-se menjat un menú degustació i d'haver vist com els comensals els contaven les històries que els ocorren durant les hores dedicades a menjar els plats més inaudits que mai hagin provat: com s'han sentit, què els ha passat pel cap, en quin els ha canviat. Si la pel·lícula aconsegueix transmetre aquests sentiments a la pantalla serà com si, d'alguna manera, l'espectador hagués estat allí”.

Sinopsis

Fa un any, just abans de la seva ruptura, Marc i Rachel van aconseguir reservar taula en un dels millors restaurants del món. En aquest racó increïble de la Costa Brava haurien de compartir una de les millors experiències sensorials de la seva vida juntament amb altres comensals. Però el que prometia ser la vetllada perfecta, acabarà sent inoblidable, per a tots.

lectures 13209 lecturescomments powered by Disqus
publicitat

publicitat


publicitat
publicitat
publicitat

Llegir més


publicitat
Les notícies més llegidesenquestes
Per què no has votat aquest 26-J?


56%44%
Vots 78 vots   Comentaris 0
publicitat


etiquetes
rss

facebook

twitter

© AraGirona, 2016
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone