Dimecres, 18 de gener de 2017 14:56 h


Més de 117.000 gironins comencen les classes, 3.600 més que l'any passat Bescanó ven pastanagues en comptes d'entrades per burlar l'increment d'IVA
publicitat

El cap de la Policia Local d'Olot pren possessió com a diaca

El mes de juny passat va fer-se la cerimònia religiosa a la Catedral

ACN - Olot doble fletxa Garrotxa doble fletxa Dimecres, 12.9.2012. 15:40 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional
carregant Carregant

El cap de la Policia Local d'Olot, Ignasi López Clevillé, ha pres possessió aquest dimecres al matí com a diaca permanent durant un acte celebrat a la Casa Carles de Girona, la seu de la Cúria diocesana, que ha presidit el bisbe Francesc Pardo. Dos altres diaques han estat nomenats juntament amb López, que estarà al servei de les parròquies d'Amer i de Sant Climent d'Amer, a la Selva, i dels ministeris pastorals encomanats per l'arxipestre del Ter-Brugent. Aquest títol, entre altres serveis, li permet batejar, presidir casaments i enterraments, visitar les persones ingressades en presons, centres de salut i també dirigir activitats de catequesi.


etiqueta cap, diaca, Ignasi López, olot, policia,
Després d'anys de formació i estudi, López ha pres possessió finalment com a diaca permanent, veient així acomplert el seu desig d'ajudar a la comunitat cristiana a banda de les seves responsabilitats com a inspector de policia. El juny passat es va celebrar la cerimònia religiosa en què el bisbe de Girona, Francesc Pardo, li va fer entrega del llibre dels Evangelis, el signe de l'ofici diaconal que li permet des de llavors predicar durant les celebracions litúrgiques. El que no pot és oficiar una missa, perquè no pot dur a terme la part de la consagració com tampoc està autoritzat per confessar als fidels.

Per arribar fins aquí, el cap de la policia d'Olot s'ha format durant més de vuit anys a l'Institut Superior de Ciències Religioses de Girona. El passat 31 de desembre ja va rebre els ministeris laïcals de lector i acòlit de mans del bisbe en una celebració a la capella del seminari diocesà, un pas previ a l'ordenació de diaca.

Durant l'acte celebrat aquest dimecres, també han pres possessió del càrrec sis nous rectors a les comarques gironines.

lectures 10732 lecturescomments powered by Disqus
publicitat

publicitat


publicitat
publicitat
publicitat

Llegir més


publicitat
Les notícies més llegidesenquestes
Per què no has votat aquest 26-J?


58%43%
Vots 80 vots   Comentaris 0
publicitat


etiquetespublicitat

rss

facebook

twitter

© AraGirona, 2017
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone