Dijous, 8 de desembre de 2016 08:47 h


Detenen el cap d'una màfia marsellesa dedicada al tràfic de drogues amagat a l'Alt Empordà El temporal deixa ratxes de vent de fins a 174 km/h a Portbou i neu al Pirineu
publicitat

Neix la marca 'Costa Brava Cruise Ports' per potenciar els ports de Roses i Palamós

S'ha presentat avui a la fira Seatrade Med de Marsella i s'ha posat en marxa un portal web
Acte de presentació a la Seatrade Med de Marsella © ACN

ACN - Roses/Palamós doble fletxa Alt Empordà, Baix Empordà doble fletxa Dimecres, 28.11.2012. 20:15 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional
carregant Carregant

La marca 'Costa Brava Cruise Ports', creada per promoure l'activitat de creuers en els ports de Roses i Palamós com a enclavaments de la Costa Brava, s'ha presentat aquest dimecres en primícia al Seatrade Med de Marsella, la fira del sector creuerístic més important de la Mediterrània que se celebra del 27 al 29 de novembre. Així mateix, s'ha posat en marxa el portal 'www.costabravacruise.ports' com a eina de presentació dels dos ports i de l'entorn històric, cultural, gastronòmic i d'oci que ofereix la Costa Brava. La marca es posiciona per impulsar l'activitat creuerística en els dos ports, incrementar els turistes de creuer a la Costa Brava i incentivar la dinàmica econòmica al territori.

etiqueta Costa Brava Cruise Ports, marca, naixament,
El febrer passat, Ports de la Generalitat, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l'Ajuntament de Roses, l'Ajuntament de Palamós, la Cambra de Comerç de Girona i la Cambra de Comerç de Palamós van signar un acord de col·laboració amb vigència fins a finals de 2013 per promocionar conjuntament els ports de Roses i Palamós i el seu entorn en un sector que, segons els experts, encara té expectatives de creixement.

L'acord contemplava la creació d'una marca que unifiqués i identifiqués l'oferta de creuers dels dos ports gironins. Arran d'això també s'està treballant per captar noves navilieres, refermar línies de creuers, fidelitzar companyies i consolidar el posicionament de Roses i Palamós com a ports escala de creuers.

Després de l'acord signat, aquest dimecres s'ha fet un nou pas amb el llançament de la marca 'Costa Brava Cruise Ports' al sector creuerístic internacional.

En l'acte també s'ha presentat el portal 'www.costabravacruiseports.com' que s'ha concebut com una de les principals eines de difusió i presentació dels dos ports. El contingut del nou portal, actualment en anglès i properament en català i castellà, té un apartat portuari en què es presenten les característiques tècniques, els equipaments i els serveis que ofereixen ambdós ports a les navilieres i als passatgers.

L'acte de presentació de la marca 'Costa Brava Cruise Ports' ha comptat amb la presència del director general de Transports i Mobilitat i vicepresident de Ports de la Generalitat, Ricard Font, el conseller director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ramon Ramos, el president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé, el president de la Cambra de Comerç de Palamós, Xavier Ribera, l'alcalde de Roses, Carles Pàramo, i la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Palamós, Gràcia Artigas.

A la presentació institucional hi ha assistit companyies navilieres, operadors turístics, autoritats portuàries, membres de Medcruise i els representants més rellevants del sector de creuers.

lectures 2795 lecturescomments powered by Disqus
publicitat

publicitat


publicitat
publicitat
publicitat

Llegir més


publicitat
Les notícies més llegidesenquestes
Per què no has votat aquest 26-J?


56%44%
Vots 78 vots   Comentaris 0
publicitat


etiquetes
rss

facebook

twitter

© AraGirona, 2016
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone