Diumenge, 25 de setembre de 2016 00:31 h


Trety de Maçanet preveu tancar l'any amb 6 milions d'euros menys d'ingressos Els nous treballs arqueològics a Vilauba aporten llum sobre l'època visigoda
publicitat

Hilton obre el primer hotel 'DoubleTree' del país a l'Empordà Golf Resort de Gualta

El ressort compta amb 87 habitacions, una zona de Spa i sales de reunions
Exterior del 'DoubleTree' by Hilton a Gualta

ARAGIRONA.CAT - Gualta doble fletxa Baix Empordà doble fletxa Divendres, 21.12.2012. 15:49 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional
carregant Carregant

El primer hotel 'DoubleTree'  de la cadena Hilton a Espanya obre les seves portes a partir d'avui a l'Empordà Golf Resort de Gualta (Baix Empordà). Dotat de 87 habitacions, el `DoubleTree' by Hilton Hotel & Spa Empordà és una magnífica opció per a aquells viatgers interessats en delectar-se d'un de les destinacions turístiques més destacades del país. L'hotel es troba a tant sols cinc minuts en cotxe de les plates de la Costa Brava.

etiqueta DoubleTree, Golf Empordà, Gualta, Hilton, obertura,
Segons apunta el president de Hilton Worldwide, Simon Vincent; “ens sentim molt orgullosos d'haver portat per primera vegada a Espanya una de les marques hoteleres que estan creixent més ràpidament a Europa. Envoltat per un impressionant paisatge verd, l'hotel proporciona una barreja única de naturalesa amb els serveis exclusius d'un elegant ressort i el gaudi de zones de trobada molt cuidades i amb un disseny contemporani, el que ho converteix en una opció ideal per a viatgers que es desplacen tant per motius de treball com per plaer”, ha dit.

Els golfistes que visitin el 'DoubleTree' tenen a la seva disposició de dos camps de 18 forats amb dunes, llacs i amb el paisatge de l'Empordà de fons. Ambdós camps van ser ideats pel prestigiós i premiat dissenyador Robert von  Hagge i oferixen als amants del golf l'oportunitat única de gaudir d'una de les zones més espectaculars de l'Estat per a practicar aquest esport.

L'hotel també compta amb una sala de fitness, una àrea de negocis oberta les 24 hores i cinc sales de reunions dotades de les més avançades tecnologies. Tot això el converteix en un lloc ideal per a celebrar reunions i altres tipus d'esdeveniments, amb sales que poden allotjar entre 10 i 250 persones, sempre amb vistes a l'Empordà.

A tocar del ressort també podem trobar els municipis medievals de Pals i Peratallada, com també una ràpida connexió amb Girona a tant sols 48km de l'hotel.

lectures 4397 lecturescomments powered by Disqus
publicitat

publicitat


publicitat
publicitat
Opinió

publicitat

Llegir més


publicitat
Les notícies més llegidesenquestes
Per què no has votat aquest 26-J?


50%50%
Vots 62 vots   Comentaris 0
publicitat
etiquetes

publicitat
publicitat


publicitat

rss

facebook

twitter

© AraGirona, 2016
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone