Dijous, 8 de desembre de 2016 08:49 h


Trety de Maçanet preveu tancar l'any amb 6 milions d'euros menys d'ingressos Els nous treballs arqueològics a Vilauba aporten llum sobre l'època visigoda
publicitat

Hilton obre el primer hotel 'DoubleTree' del país a l'Empordà Golf Resort de Gualta

El ressort compta amb 87 habitacions, una zona de Spa i sales de reunions
Exterior del 'DoubleTree' by Hilton a Gualta

ARAGIRONA.CAT - Gualta doble fletxa Baix Empordà doble fletxa Divendres, 21.12.2012. 15:49 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional
carregant Carregant

El primer hotel 'DoubleTree'  de la cadena Hilton a Espanya obre les seves portes a partir d'avui a l'Empordà Golf Resort de Gualta (Baix Empordà). Dotat de 87 habitacions, el `DoubleTree' by Hilton Hotel & Spa Empordà és una magnífica opció per a aquells viatgers interessats en delectar-se d'un de les destinacions turístiques més destacades del país. L'hotel es troba a tant sols cinc minuts en cotxe de les plates de la Costa Brava.

etiqueta DoubleTree, Golf Empordà, Gualta, Hilton, obertura,
Segons apunta el president de Hilton Worldwide, Simon Vincent; “ens sentim molt orgullosos d'haver portat per primera vegada a Espanya una de les marques hoteleres que estan creixent més ràpidament a Europa. Envoltat per un impressionant paisatge verd, l'hotel proporciona una barreja única de naturalesa amb els serveis exclusius d'un elegant ressort i el gaudi de zones de trobada molt cuidades i amb un disseny contemporani, el que ho converteix en una opció ideal per a viatgers que es desplacen tant per motius de treball com per plaer”, ha dit.

Els golfistes que visitin el 'DoubleTree' tenen a la seva disposició de dos camps de 18 forats amb dunes, llacs i amb el paisatge de l'Empordà de fons. Ambdós camps van ser ideats pel prestigiós i premiat dissenyador Robert von  Hagge i oferixen als amants del golf l'oportunitat única de gaudir d'una de les zones més espectaculars de l'Estat per a practicar aquest esport.

L'hotel també compta amb una sala de fitness, una àrea de negocis oberta les 24 hores i cinc sales de reunions dotades de les més avançades tecnologies. Tot això el converteix en un lloc ideal per a celebrar reunions i altres tipus d'esdeveniments, amb sales que poden allotjar entre 10 i 250 persones, sempre amb vistes a l'Empordà.

A tocar del ressort també podem trobar els municipis medievals de Pals i Peratallada, com també una ràpida connexió amb Girona a tant sols 48km de l'hotel.

lectures 4413 lecturescomments powered by Disqus
publicitat

publicitat


publicitat
publicitat
publicitat

Llegir més


publicitat
Les notícies més llegidesenquestes
Per què no has votat aquest 26-J?


56%44%
Vots 78 vots   Comentaris 0
publicitat


etiquetes
rss

facebook

twitter

© AraGirona, 2016
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone