Dimarts, 24 de maig de 2016 17:37 h


CiU trenca el pacte amb el PP al Consell Comarcal del Gironès Crespo hauria pressionat a Petrov perquè patrocinés els clubs de hoquei i futbol de Lloret
publicitat

Els Mossos d'Esquadra se sumen als veïns de Bàscara i tallen l'N-II

La mobilització ciutadana per reclamar millores a la via i que es derivin els camions per l'AP-7 no s'atura
Els Mossos d'Esquadra s'han sumat a la mobilització aquest dilluns © ACN

ACN - Bàscara doble fletxa Alt Empordà doble fletxa Dimarts, 5.2.2013. 17:28 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El tall de carretera que cada dia fan els veïns de Bàscara (Alt Empordà) per denunciar el mal estat de l'N-II ha rebut un nou aliat: els Mossos d'Esquadra. Un grup d'agents del cos -representants dels sindicats SME, CAT i SPC- han participat a la protesta i s'han sumat a les reivindicacions que en reclamen el desdoblament i que es derivin els camions per l'AP-7. "Nosaltres som els primers que, dia rere dia, veiem els riscos que suposa transitar per aquesta via i anem a cadascun dels accidents", ha dit el portaveu de l'SME-CCOO, Toni Castejón. I hi ha afegit: "El que volem és fer evident que la policia també es posa al costat dels usuaris i de les víctimes".


etiqueta Bàscara, carretera, Mossos dEsquadra, N-II, protesta, tall
Els agents que s'han afegit a la protesta han portat una pancarta on es podia llegir: 'Vergonya polítics, vergonya N-II, Mossos amb les víctimes de l'N-II'. Els agents ja han manifestat la seva voluntat de tornar a recolzar els talls viaris sempre que els sigui possible. La propera ocasió serà aquest dijous.

lectures 5494 lecturescomments powered by Disqus
publicitat

publicitat
publicitat
publicitat

Llegir més
publicitat


Les notícies més llegidesenquestes
Consideres oportú fer un concert de campanes de 45 minuts aquesta nit a Girona?


32%68%
Vots 117 vots   Comentaris 0


Agenda cultural
Tots els actes     Enviar un acte

Els actes mostrats correponen a l'Agenda Cultural de la Generalitat de Catalunya. Quan enviïs un acte, s'enviarà al servei de l'agenda cultural per la seva validació.
publicitat
etiquetespublicitat


publicitatrss

facebook

twitter

© AraGirona, 2016
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone