Dilluns, 5 d'octubre de 2015 10:35 h


CiU trenca el pacte amb el PP al Consell Comarcal del Gironès Crespo hauria pressionat a Petrov perquè patrocinés els clubs de hoquei i futbol de Lloret
publicitat

Els Mossos d'Esquadra se sumen als veïns de Bàscara i tallen l'N-II

La mobilització ciutadana per reclamar millores a la via i que es derivin els camions per l'AP-7 no s'atura
Els Mossos d'Esquadra s'han sumat a la mobilització aquest dilluns © ACN

ACN - Bàscara doble fletxa Alt Empordà doble fletxa Dimarts, 5.2.2013. 17:28 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El tall de carretera que cada dia fan els veïns de Bàscara (Alt Empordà) per denunciar el mal estat de l'N-II ha rebut un nou aliat: els Mossos d'Esquadra. Un grup d'agents del cos -representants dels sindicats SME, CAT i SPC- han participat a la protesta i s'han sumat a les reivindicacions que en reclamen el desdoblament i que es derivin els camions per l'AP-7. "Nosaltres som els primers que, dia rere dia, veiem els riscos que suposa transitar per aquesta via i anem a cadascun dels accidents", ha dit el portaveu de l'SME-CCOO, Toni Castejón. I hi ha afegit: "El que volem és fer evident que la policia també es posa al costat dels usuaris i de les víctimes".


etiqueta Bàscara, carretera, Mossos dEsquadra, N-II, protesta, tall
Els agents que s'han afegit a la protesta han portat una pancarta on es podia llegir: 'Vergonya polítics, vergonya N-II, Mossos amb les víctimes de l'N-II'. Els agents ja han manifestat la seva voluntat de tornar a recolzar els talls viaris sempre que els sigui possible. La propera ocasió serà aquest dijous.

lectures 5198 lectures

comments powered by Disqus
publicitat


Llegir més


publicitat
publicitatLlegir +


publicitat


publicitatpublicitat

Les notícies més llegidesenquestes

Agenda cultural
Tots els actes     Enviar un acte

Els actes mostrats correponen a l'Agenda Cultural de la Generalitat de Catalunya. Quan enviïs un acte, s'enviarà al servei de l'agenda cultural per la seva validació.
etiquetespublicitat


publicitatrss

facebook

twitter

© AraGirona, 2015
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone