Dijous, 8 de desembre de 2016 08:48 h


CiU trenca el pacte amb el PP al Consell Comarcal del Gironès Crespo hauria pressionat a Petrov perquè patrocinés els clubs de hoquei i futbol de Lloret
publicitat

Els Mossos d'Esquadra se sumen als veïns de Bàscara i tallen l'N-II

La mobilització ciutadana per reclamar millores a la via i que es derivin els camions per l'AP-7 no s'atura
Els Mossos d'Esquadra s'han sumat a la mobilització aquest dilluns © ACN

ACN - Bàscara doble fletxa Alt Empordà doble fletxa Dimarts, 5.2.2013. 17:28 h
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El tall de carretera que cada dia fan els veïns de Bàscara (Alt Empordà) per denunciar el mal estat de l'N-II ha rebut un nou aliat: els Mossos d'Esquadra. Un grup d'agents del cos -representants dels sindicats SME, CAT i SPC- han participat a la protesta i s'han sumat a les reivindicacions que en reclamen el desdoblament i que es derivin els camions per l'AP-7. "Nosaltres som els primers que, dia rere dia, veiem els riscos que suposa transitar per aquesta via i anem a cadascun dels accidents", ha dit el portaveu de l'SME-CCOO, Toni Castejón. I hi ha afegit: "El que volem és fer evident que la policia també es posa al costat dels usuaris i de les víctimes".


etiqueta Bàscara, carretera, Mossos dEsquadra, N-II, protesta, tall,
Els agents que s'han afegit a la protesta han portat una pancarta on es podia llegir: 'Vergonya polítics, vergonya N-II, Mossos amb les víctimes de l'N-II'. Els agents ja han manifestat la seva voluntat de tornar a recolzar els talls viaris sempre que els sigui possible. La propera ocasió serà aquest dijous.

lectures 5679 lecturescomments powered by Disqus
publicitat

publicitat


publicitat
publicitat
publicitat

Llegir més


publicitat
Les notícies més llegidesenquestes
Per què no has votat aquest 26-J?


56%44%
Vots 78 vots   Comentaris 0
publicitat


etiquetes
rss

facebook

twitter

© AraGirona, 2016
Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa d'AraGirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat d'AraGirona


Avís legal | Crèdits | Publicitat | Contactar | Enllaça'ns | Qui som | Mòbil | iPhone